Background

FAQ hairextensions

Meest gestelde vragen.

Er zijn veel vragen die altijd terugkomen. Ik zet ze allemaal op een rij voor jullie zodat ze rustig bekeken kunnen worden.

Ik wil hairextensions laten plaatsen, wat nu?

Als eerste zal er een intake gesprek plaatsvinden bij mij. Deze houdt het volgende in:
* Kleurbepaling.
* Het aantal en de lengte bepaling voor de hairextensions.
* Duidelijke uitleg over de naverzorging van de hairextensions. Wat wel en absoluut niet mag.

Wanneer je besluit om je hairextensions door mij te laten plaatsen, kan er na het intake gesprek een afspraak ingepland worden. Dit kan na de week van het intake gesprek. Hou er wel rekening mee dat er een voorschot van 40% van het totaalbedrag zal gevraagd worden. De bestelling van de hairextensions wordt pas gedaan NA ontvangst van het voorschot.

Hoe lang blijven hairextensions in je haar zitten?

Bij een juiste en goede verzorging hebben de hairextensions een levensduur van gemiddeld 4 maanden. Ik raad aan om hairextensions nooit langer dan 4 maanden te laten zitten. Anders ga je je haar beschadigen.

Ik ben enkele hairextensions verloren is dit normaal?

Het is heel normaal dat je gedurende de draagtijd van je hairextensions er een paar verliest. Je mag ongeveer 10% van je totale hairextensions verliezen.

Is elke shampoo en conditioner goed voor het haar?

Nee, niet iedere shampoo is even fijn voor het haar. Bij een goede shampoo zal uw haar optimaal zacht en soepel blijven aanvoelen. Mijn advies voor gegarandeerd de juiste shampoo en conditioner is Redken. Deze is verkrijgbaar bij mij!

Mag het haar geverfd worden?

Het kan wel, maar wij raden het af. Aangezien de extensies reeds behandeld zijn, komt een verfbehandeling het haar niet ten goede. Worden de extensies toch geverfd, is dit op eigen risico. Ontkleuren doen we nooit!