Background

FAQ tanden bleken

Meest gestelde vragen.

Er zijn veel vragen die altijd terugkomen. Ik zet ze allemaal op een rij voor jullie zodat ze rustig bekeken kunnen worden.

Mag ik bleken tijdens de zwangerschap

Het is mogelijk om te laten bleken tijdens de beginfase van de zwangerschap. Dit omdat het bleken op natuurlijke basis is. Na 6 maanden raden wij het af om te bleken omdat dit de laatste ontwikkelingsfase van de zwangerschap is, en wij risico’s willen uitsluiten.

Wat doen als ik rook?

Ook roken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan is er een logische stap die u kunt doen om dit in ieder geval vele mate minder te laten voorkomen doordat u na ieder sigaret die u rookt direct uw mond spoelt met water. Hierdoor voorkomt u de verkleuringen en heeft u langer plezier van het resultaat.

Is het tanden bleken gevoelig?

Nee, zolang uw gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken is of geïrriteerd, zou er lichte gevoeligheid kunnen ontstaan! Geen zorgen dit trekt altijd binnen enkele uren weer weg.

Kan ik eten en drinken na het bleekproces?

Na het bleken adviseren wij onze klanten ALLE kleurstoffen te vermijden voor een minimale duur van 12 uur. Ook raden wij frisdranken, koffie, donkere theesoorten af zodat onze klanten na de behandelingen van nog wittere tanden kunnen nagenieten.

Kan ik mij nog voorbereiden?

Ja, altijd je tanden poetsen voor je op afspraak komt.