Background

FAQ wimperextensions

Meest gestelde vragen.

Er zijn veel vragen die altijd terugkomen. Ik zet ze allemaal op een rij voor jullie zodat ze rustig bekeken kunnen worden.

Verzorging wimperextensions

Gedurende 24 uur na de behandeling de wimpers niet nat maken zodat de lijm zéker goed kan hechten.
* Trek niet aan uw wimpers.
* Wrijf niet in uw ogen.
* Gebruik geen mascara (of enkel en alleen op de puntjes). Of mascara speciaal voor wimpersextensions (verkrijgbaar bij mij)
* Verwijder uw wimperextensions nooit zelf.
* Reinig uw wimperextensions met de daarvoor bestemde make-up removers. (er mag absoluut GEEN olie inzitten!)

Houdbaarheid van de wimperextensions

Uw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de 4 tot 6 weken vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 6 weken zitten, maar dit kan ook variëren tot enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik een bijwerking iedere 2 weken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als u bijvoorbeeld of vakantie gaat, een trouwerij heeft, zelf gaat trouwen, of voor een feestje etc. De wimperextensions kunt u er na verloop van tijd af laten halen. Of ze kunnen gewoon uitgroeien.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Indien u de wimperextensions wil laten verwijderen, doe dit dan nooit zelf maar laat dit altijd door een wimperstyliste doen. De wimperextension lijm die wordt gebruikt, is niet volledig oplosbaar met olie of andere make up reinigers. Deze wimperextensionlijm is alleen oplosbaar door de bijbehorende gel remover te gebruiken. Deze remover kunt u niet zelf aanschaffen maar wordt alleen gebruikt door de wimperstyliste als u er toch voor kiest om de wimpers te laten verwijderen.

Is het zetten van wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

Nee, de wimperextensions zijn niet schadelijk voor je eigen natuurlijke wimpers. MITS je de wimpers verzorgt zoals het moet.

Kan ik mij nog voorbereiden?

Ja, voor de behandeling graag alle oog make-up verwijderen en zorgen dat je geen mascara meer op hebt. Dat de wimpertjes niet meer vettig zijn. Indien u lenzen draagt raden wij aan deze uit te doen voor de behandeling, indien mogelijk.

Kan ik wimperextensions dragen in de sauna zonder dat ze loslaten?

Als je wimperextensions draagt kun je gewoon douchen, sporten, zwemmen en naar de sauna, zolang je maar heel voorzichtig bent bij het afdrogen.