Background

Hairextensions

Wanneer je besluit om je hairextensions door mij te laten plaatsen kan er na het intake gesprek een afspraak ingepland worden. Dit kan na de week van het intake gesprek. Hou er wel rekening mee dat er een voorschot van 50% van het totaalbedrag zal gevraagd worden.
De bestelling van de hairextensions wordt pas gedaan NA ontvangst van het voorschot.

bg

PERFECT HAIR

De hairextensons van zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van 100% virgin remy hair. Om de hairextensions te beschermen word er met een zijden coating gewerkt ipv met een silicone coating. Door het gebruik te maken van een zijden coating hebben deze hairextensions een waanzinnige soepele zachtheid.

KAYLA'S CROWN

Omdat ik toch wel verschillende merken en verschillende soorten plaatsingen wil kunnen aanbieden heb ik besloten om ook samen te werken met dit merk. Het is een merk uit België en het is 100% human hair!

Dun haar 100 - 125
Dik haar 150 - 175
Zeer dik 175 - 200
Kort haar 200 - 225

Hoeveel stuks?

Je wilt hairextensions laten plaatsen maar je weet helemaal niet hoeveel stuks. Voor een haarverlenging, gelden de volgende basisregels. Zo weet je al ongeveer rond welke prijs je gaat zitten. Is dit niet handig?

Background

Meest gestelde vragen.

Er zijn veel vragen die altijd terugkomen. Ik zet ze allemaal op een rij voor jullie zodat ze rustig bekeken kunnen worden.

Is elke shampoo en conditioner goed voor het haar?

Nee, niet iedere shampoo is even fijn voor het haar. Bij een goede shampoo zal uw haar optimaal zacht en soepel blijven aanvoelen. Mijn advies voor gegarandeerd de juiste shampoo en conditioner is Redken. Dit is verkrijgbaar bij mij!

Hoe lang blijven hairextensions in je haar zitten?

Bij een juiste en goede verzorging hebben de hairextensions een levensduur van gemiddeld 4 maanden. Ik raad aan om hairextensions nooit langer dan 4 maanden te laten zitten. Anders ga je je haren beschadigen

Ik ben enkele hairextensions verloren is dit normaal?

Het is heel normaal dat je gedurende de draagtijd van je hairextensions verliest. Je mag ongeveer 10% van je totale hairextensions verliezen.